home 
 registriere / endre 
 
appartement
enkeltrom
ferieleilighet
hotell
hytte
select your language
  velg engelsk språk veld tysk version
 søk   utleie   info   gjestebok   partner   kontakt
    find anything to rent    ·    show anything to let    ·    find inspiration for holiday    ·    send tips to your friends   
Nytt portal for utleier og leietager

rent-me24.com er en markedsplass for utleie. Her møtes eier og leietager av et leieprodukt som f.eks. ei hytte. Portalet tilbyr mye service for beskrivelse av leie-produkter som book-ingsystem, produktbeskrivelsessystem, bildemanagement og prissystem. Se eksempel.

Dine fordeler som utleier

rent-me24.com lager din produkt-beskrivelse (home-page) og sørger for at den blir kjennt i de viktigste søker-maskinene i internet. Beskrivelsen oversettes også til engelsk og tysk. Dermed når du potensille kunder fra flere land. Les mere om fordeler.

Du finner ikke ditt leieobjekt ?

Du vil leie og finner ikke produktet du søker ?
Vi bygger ut for fullt. Snart er også ditt leieprodukt å få.
Vennligst registrerer
deg
som bruker hos
rent-me24.com.
Vi sørger for at du blir informert over objektene som tilbys. Du kann også ta kontakt.

Hva koster det ?

Dersom du lager din homepage selv ved hjelp av rent-me24.com service - koster det bare litt formidlingsgebyr. For leietager er det gratis. Priser.

Hvordan lages min produktbeskrivelse ?

Du vil leie ut ?
Først må du registrere deg som bruker av denne serveren. Deretter kann du logge deg inn og lage din produktbeskrivelse ved å fylle ut et enkelt spørre-skjema. rent-me24.com lager ut i fra din informasjon en profesjonell beskrivelse (homepage).
Du trenger altså ikke å kunne programmere.

Hvordan finner man et utleieprodukt ?

En potensiell leietager finner ditt leieprodukt her ved å klikke på søk eller velger leieprodukter til venstre. Han finner også ditt leieprodukt i søkermaskiner.
Etter at du har offentliggjort din produktbeskrivelse blir den registert i de viktigste søker-maskinene.

Homepage

Kanskje du vil ha en egen homepage som er uavhengig av rent-me24.com med egen URL?. Ikke noe problem ! Vi designer profesjonellt din homepage og sørger for at den blir kjennt i internet. Vi kann også markedsføre ditt produkt i Tyskland. Ta en kikk på vår prisliste.